1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Post Image
27 márc, 2021
Posted by electronx_admin
0 comment

Modern villanyszerelés prémium megoldásokkal!

Függetlenül attól, hogy új otthon építéséről, a ház bővítéséről, teljes körű felújításáról vagy egy szerkezet beüzemeléséről van szó, a modern villanyszerelés terén kulcsfontosságú az épület villamosság megfelelő, szakmai ismerete. Ugyanis ma már számos olyan megoldás kínálkozik e téren, amelyek segítségével praktikusabbá és biztonságosabbá tehető a ház, ám mindez csak megfelelő kialakítás esetén igaz. Ebben a bejegyzésben minden ezzel kapcsolatos, fontos tudnivalót összegyűjtöttünk.

 

Épület villamosság a modern otthonokban

Akár építkezésről, akár felújításról van szó, érdemes alaposan megismerni a kínálkozó megoldásokat és a modern villanyszerelés kivitelezési formáit. Fontos információ például az, hogy az mai házakban két vagy három világítási áramkör is található és számos konnektor is, amelynek praktikus és biztonsági okai egyaránt vannak. Egyrészt ezáltal bármely helységben kényelmesen áram alá helyezheti a hordozható háztartási készülékeket. Másrészt a fentebb vázolt megoldásból fakadóan külön áramkörei vannak az olyan készülékeknek mind a sütő vagy a vízmelegítő, amelyek áramfelvétele viszonylag nagy. Tovább növeli a biztonságot az is, hogy a modern biztosítótáblákon rendszerint minden áramkörhöz külön biztosíték vagy kismegszakító tartozik. Emellett ugyanitt különálló áram megszakító is helyet kap, más néven az érintésvédelmi relé. Ez a szerkezet akár életet is menthet, hiszen képes felismerni a rendszerbe belépő és visszafolyó áram közötti egyenlőtlenséget, vagyis ha valakit megráz az áram. Ilyenkor ez a kapcsoló azonnal megszakítja az áramkört, így megakadályozza azt, hogy az áramütés szívleállást okozzon. Emellett képes jelezni a szigetelési hibából eredő hibákat is, amely által az elektromos tűz kialakulásának is elejét lehet venni. Vagyis ma már egészen mást jelent az épület villamosság, mint néhány évvel ezelőtt. Pedig mindez csupán a jéghegy csúcsa, hiszen számos olyan apróságról említést lehetne még tenni, amelyek a komfortot és a biztonságot egyaránt szolgálják.

Prémium villanyszerelési szolgáltatások, Home Electronx

Miért fontos, hogy profi szakemberre bízza a villanyszerelési feladatokat?

Mind a hálózat kiépítése vagy felújítása, mind az azon végzett hibajavítás vagy változtatás komoly szakértelmet kíván, hiszen laikusként könnyen beleeshet bárki abba a hibába, hogy egy műveletet nem megfelelően végez el. Ez pedig nem csak kellemetlen, de akár életveszélyes is lehet. Éppen ezért ha biztos szeretne lenni abban, hogy később nem kell kibontani a nemrég lefestett falat egy ilyen jellegű hiba miatt és szeretné biztonságban tudni a család minden tagját, bízza szakemberre ezeket a feladatokat! Hiszen aki ért hozzá, pontosan tudja, hogy az elosztótábla milyen áramköröket lát el, hogy az egyes elektromos készülékek melyik áramkörről működnek és hogy milyen elektromos védelemmel rendelkeznek a rendszerek.

 

Modern villanyszerelés megbízható csapattal!

Az Electronx csapata prémium minőségű high-tech megoldásait magasan képzett szakemberek gondos, precíz munkájával párosítva végzik, kielégítve ezzel a kifinomult igényeket is az épület villamosság területén.