1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Rólunk
Történetünk

Ügyfeleinknek teljes körű kivitelezést kínálunk elektromos hálózatok, vagyonvédelmi rendszerek, épületgépészeti megoldások terén, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Minden otthoni rendszer egy helyen, legyen szó erősáramról, telekommunikációról, biztonsági eszközökről, fűtésről, hűtésről, gázüzemről, víz és lefolyó csőhálózatról vagy légtechnikáról.

Lépést tartunk a fejlődő igényekkel, bízza ránk otthona biztonságát és mi egyedülálló, 10 év garanciát* adunk munkánkra. *A garancia részleteiről és az általános szerződés feltételeiről érdeklődjön kollégánknál.

10

Év garancia

Rólunk
Szolgáltatásaink

Épületvillamossági és épületgépészeti kivitelező. Villamos hálózat kiépítés, biztonsági rendszerek telepítése, okosházak. Hűtő-fűtőrendszerek, víz és csatornahálózat, gázvezeték és gázüzemű berendezések, légtechnika.

Előnyök
Miért válasszon minket?
Ne az ár döntsön! Tudjuk, hogy kaphat nálunk olcsóbb és drágább ajánlatokat is. Ezek összehasonlításakor Ön nehéz helyzetben van, ha nem tudja mi alapján ítélje meg a lehetőségeit az áron kívül.
1
Precíz, gyors munka

Magasan képzett szakemberek gondos, precíz munkával párosítva.

2
Szakmai támogatás

Telefonon ingyenes szakmai támogatást biztosítunk ügyfeleinknek.

3
Egyedülálló garancia

Munkáinkra 10 év garanciát vállalunk. A részletekről érdeklődjön.

Szüksége van
segítségre?

Kérjen ingyenes szakmai támogatást!

Our Team
Fully Qualified Electricians
All our personnel operate within an Integrated Management System to ensure the delivery of services that are at an exception level of quality, reliability, and value