1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Épületvillamosság
Budapest és pest megye

Ügyfeleinknek teljes körű elektromos hálózat szerelést kínálunk, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Épületvillamosság tervezés és tanácsadás

Lépjen kapcsolatba velünk már az épületvillamosság tervezéskor. Korszerű villamosenergia rendszerek építése esetén nagy tapasztalattal: az gyszerűbb tervezéstől az engedélyes villamos tervig mindenre kínálunk megoldást.

Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében

Képzeljen el egy olyan villamossági kivitelezést, ahol Ön csak az igényeit mondja el, és többet kap a vártnál. Prémium minőségű high-tech megoldásainkat magasan képzett szakemberek gondos, precíz munkájával párosítva kifinomult igényeket kielégítő munkát végzünk.

Épületvillamosság felülvizsgálat és karbantartás

Villamossági megbízásaink során kérésére felülvizsgáljuk elektromos hálózatát és annak elemeit. A hibás, elhasználódott vagy megrongálódott elemeket kicseréljük, ha korszerűsítés szükséges, javaslatot teszünk. Felkészítjük a hálózatát egy sikeres műszeres tesztre.

Elektromos rendszerek felújítása

Egy ingatlan korszerűsítése során az elektromos rendszerek felújítása, korszerűsítése kiemelkedően fontos a megfelelő biztonság és az optimális energia fogyasztás miatt. Az elektronikai termékek használatának növekedése miatt korszerű túlfeszültség védelmet is kínálunk a felújítás során.

Épületvillamossági szerelés

Cégünk minősített szakemberekkel biztosítja nagy beruházások, lakóparkok teljes épületvillamossági szerelését professzionális módon. Mind felhasznált anyagokban és szakmai tudásban is egy olyan magas minőséget képviselünk, ami megalapozza az ügyfeleink felé nyújtott 10 év garanciánkat.

A jelenlegi modern elektromos rendszerek alappillérei egy ingatlan hosszútávú gondtalan működésének. Ezt szem előtt tartva cégünk precíz, gyors szakmai tervezéssel, tanácsadaással és kivitelezéssel látja el megrendelőit.

Egy épületvillamossági szerelő nem csak egy egyszerű villanyszerelő szakember. Átlátja és felépíti szakszerűen a kért elektromos hálózatot, javaslatokat tesz annak érdekében, hogy a működés a legoptimálisabb üzemmódban működjön és mindezt a legköltséghatékonyabban tegye.

Lépjen kapcsolatba velünk már az épületvillamosság tervezéskor! Korszerű villamosenergia rendszerek építése esetén nagy tapasztalattal rendelkezünk a praktikus, a szükséges és megvalósítható megoldásokról!